Gilde herstart na corona

Wat een akelige tijd hebben wij de afgelopen maanden allemaal te verduren gehad! Van de ene op de andere dag werden we geconfronteerd met maatregelen die noodzakelijk waren, maar wel ons functioneren behoorlijk op de kop zetten.

Vanaf begin maart tot half juli was er weinig contact meer tussen onze vrijwilligers en de senioren. Toch konden de laatsten tot op heden de weg naar het Gilde prima vinden. Indien mogelijk kwam er antwoord en hulp van het Gilde of anders zochten we mee om te kijken waar iemand dan wel terecht zou kunnen met zijn/haar vraag.

Dit alles hebben wij nu 4 ½ maand niet kunnen en mogen doen. Gelukkig heeft het bestuur de noodzakelijke oplossingen gevonden, waardoor op 3 augustus de kantoor-spreekuren weer op een verantwoorde wijze kunnen starten.

Komende weken wordt er verder intern overlegd om alle activiteiten goed af te stemmen. We hebben allemaal erg veel zin om onze vrijwilligers-werkzaamheden weer op te nemen. Het zal af en toe nog wel even wennen zijn en misschien is het, door maatregelen vanuit de overheid, niet altijd mogelijk om de hulpvragen direct te beantwoorden. Maar we pakken de draad graag weer op en wat ons betreft bent u dus van harte welkom!

Vanaf 3 augustus zitten wij weer klaar in ons kantoor in Driehoorne : maandag, dinsdag, woensdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur en donderdag en vrijdagmorgen van 10.00 -13.00 uur! Mocht u naar Driehoorne komen wilt u dan de voorgeschreven regels in acht nemen, zoals vermeld op het bord bij de ingang van het gebouw.