Onze vrijwilliger voor Administratie en Belasting kan een aantal cliënten helpen met het invullen van de belasting aangifte. Papieren kunnen overgedragen worden zonder fysiek contact en vragen kunnen telefonisch of via WhatsApp gesteld worden. Mocht u hulp willen dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Belasting-vrijwilliger: 06 22 57 99 07.  Overigens kunt U ook om uitstel vragen bij de Belastingdienst;u krijgt dat tot 1 september. Tel. Belastingdienst : 0800 - 0543 (gratis)

BELASTING EN ADMINISTRATIE

De administratieve vrijwilligers bieden hulp en advies bij het opschonen en ordenen van uw administratie; zij zijn bekend met het aanvragen van subsidie en het invullen van uw belastingaangifte. Zij geven hulp en uitleg bij regels van de gemeente, CJIB, SVB, zorgverzekering en andere instanties. Hebben kennis van huur en zorgtoeslag en weten naar welke instanties zij u kunnen verwijzen. Ook het indienen van een schadeclaim, klacht of bezwaar is hen bekend. En als u aanvragen heeft voor het Serviceplein van de Gemeente bieden zij hulp.

De hulp is bedoeld voor mensen met een laag (minimum)inkomen die niet goed in staat zijn dit zelf te doen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

download hier de folder