Afdrukken

COMPUTERVAARDIGHEID

Computervaardigheid is bedoeld voor deelnemers die al ervaring hebben met computers en die die ervaring ook willen onderhouden of uitbreiden.

Als u graag wilt leren werken met nieuwe programma's maar daarbij wel wat hulp kunt gebruiken. Niet via een uitgebreide cursus maar gewoon met begeleidig van een deskundige vrijwilliger die u wegwijs maakt in het gewenste onderwerp: dat kan ijn foto's of video's bewerken, foto-albums maken, dia's of (foto) negatieven scannen, virus cheken, back-ups maken, DVD's branden of sociale media, skypen, relatie leggen tussen uw computer en mobiele telefoon (ook voor tablet en smartphone).

Er wordt gewerkt met de programma's waarmee u thuis ook werkt, zodat u bij thuiskomst niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Als u thuis op een laptop of tablet werkt, is het ook mogelijk die mee te nemen. In sessies van 2 uur (ochtend of middag) haalt u uw kennis op. Het aantal sessies wordt in onderling overleg bepaald. Kosten € 2,50 per sessie, incl koffie/thee. Naast het geven van computervaardigheid op onze locatie in Driehoorne komen wij - indien het voor u praktisch erg moeilijk is naar Driehoorne te komen - ook bij u thuis. Wij verzoeken u wel dit van tevoren aan te geven.