Afdrukken

computerhulpCOMPUTERVAARDIGHEID                  

Computervaardigheid is bedoeld voor deelnemers die al enige ervaring hebben met Windows computers en deze ervaring ook willen onderhouden of uitbreiden. Voor het (eventuele eerste) gebruik van smartphones, tablets en e-readers kunt ook u terecht bij Computervaardigheid.

Als U graag wat behendiger wilt worden in het gebruik van bestaande programma's zoals mailen, internetten, Office etc. dan kunnen we u daar bij helpen! U wilt leren werken met nieuwe programma's? en vindt daarbij onze ondersteuning prettig? Dat kan! Niet via een uitgebreide cursus maar gewoon met individuele begeleiding van een deskundige vrijwilliger die u wegwijs maakt in het gewenste onderwerp.

Enkele voorbeelden zijn:

  •  Foto's of video's overzetten en bewerken                      Fotoalbums maken
  •  Skypen of face-timen                                                  Privacy instellingen
  •  Social media                                                               Programma's updaten
  •  Koppeling computer - tablet/smartphone

Als u thuis op een laptop of tablet werkt, is het wenselijk die mee te nemen. In sessies van maximaal 2 uur (ochtend of middag) haalt u uw kennis op. Het aantal sessies wordt in onderling overleg bepaald.

Locaties en kosten: Driehoorne € 2,50 per sessie incl. koffie/theeSwaenswijk € 2,50 per sessie excl. koffie/thee

Het is tevens mogelijk - indien het voor u fysiek erg moeilijk is naar de locaties te komen - om bij u thuis computervaardigheid bij te brengen. Wij verzoeken u wel dit van tevoren aan te geven.

Download folder

CORONA-bericht

Helaas door uitbraak van het Covid-19 virus is het tijdelijk niet mogelijk om afspraken te maken voor computervaardigheid.

Door de individuele begeleiding waarbij men samen naar een beeldscherm kijkt en een toetsenbord bedient is het onmogelijk de 1,5 m afstand te houden.