POWER: SOCIAAL EN VEERKRACHTIG OUDER WORDEN

power voor WW

Kinderen de deur uit…. minder werk of klaar met betaald werken….. behoefte aan contact met anderen…..zeeën van tijd en energie en hopelijk nog 20 á 25 jaar te gaan. Wát gaat ú doen met al die jaren?

De vrijwilligers van het Gilde Alphen aan den Rijn helpen u met plezier op weg!. Mensen die elkaar willen inspireren om het ouder worden op een positieve manier te beleven kunnen dat doen door deel te nemen aan het project POWER!

Het programma bevat 6 workshops, met thema’s die bij die verandering een rol spelen: Lichaam en geest; Sociale contacten; Materiële situatie; Vrijwilligerswerk en ontspanning; Inspiratie en zingeving. De workshops worden begeleid door enthousiaste, getrainde vrijwilligers van het Gilde Alphen aan den Rijn. Zij zorgen voor een prettige sfeer en geven ruimte voor persoonlijke inbreng van deelnemers.

Zodra er min. 8 tot 10 personen zich hebben ingeschreven wordende 6 workshops gestart, in overleg met de aanmelders. De deelnemers worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Helaas door uitbraak van het Corona-virus kunnen wij dit jaar geen groepen meer draaien, vanwege het besmettingsgevaar in de risicogroep, waar een groot gedeelte van onze deelnemers toe behoort.

Aanmelden kan zeker wel, en zodra wij weer op een verantwoorde wijze kunnen starten, willen wij  dat ook snel doen, onder bovenstaande voorwaarden.

Een ieder die zich heeft aangemeld om in het nieuwe jaar mee te willen doen met een groep zal hierover persoonlijk bericht ontvangen, na opgave van naam, telefoonnummer en emailadres.

Onderstaand filmpje is gemaakt tijdens de Ontmoetingsbijeenkomst vanPOWER Veerkracht op leeftijd op13 juni 2018 in Alphen aan den Rijn.

https://youtu.be/BOnnTrSxWNk  

De kosten voor de 6 workshops bedragen € 60,00.Voor vragen/informatie/aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator van dit project:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.