Afdrukken

schilderen

TEKENEN EN SCHILDEREN

GROEP 1 

Elke donderdagmorgen komt deze groep van 9.30 tot 11.30 uur bij elkaar in de Goede Herderkerk onder de creatieve leiding van Ada Boer, tevens coördinator. Vooral voor ouderen is dit een goede gelegenheid om hun vaardigheden op dit gebied te ontwikkelen of te beoefenen. Er wordt gewerkt met allerleid techneken en allelei materialen. Informatie via het Gildekantoor.

GROEP 2: TEKENEN EN SCHILDEREN ALS CREATIEF INSTRUMENT. 

Een tekengroep met een nevendoel: tekenen als creatief instrument om jezelf te (leren) uiten. Ervaring met tekenen/ schilderen is NIET nodig. In de veiligheid en saamhorigheid van een groep kom je er stap voor stap achter wat je werkelijk wilt en krijg je al lerend een groeiend inzicht in je eigen wensen en behoeftes.

Elke maandagmiddag van 13.30 tot 15.30  uur in de Bron. Diverse technieken mogelijk, zoals aquarel, acryl en pastel. Geen olieverf. Ervaring gewenst maar niet noodzakelijk. Eigen materiaal meebrengen. Momenteel is er een wachtlijst van 4 personen, U bent dus niet meteen aan de beurt. Als u zich voor deze groep aan wilt melden kunt u dat doen bij coördinator Tosja Tooten (0172) 432 709. Of via het Gildekantoor: (0172) 242 232.

GROEP 3:

Deze groep komt eenmaal per twee weken op maandagochtend van 10 tot 12 uur bijeen in de Goede Herderkerk. Coördinator is Ineke Roeland. Informatie  via het Gildekantoor.