schilderen kopie

TEKENEN EN SCHILDEREN

 

GROEP 1: TEKEN- EN SCHILDERGROEP
Elke donderdagmorgen komt deze groep van 9.30 tot 11.30 uur bij elkaar in activiteitencentrum Wielewaal aan de Kwartelstraat onder de creatieve leiding van de heer Luijnenburg. Coördinator is mevrouw Ada Boer.

Vooral voor ouderen is dit een goede gelegenheid om hun vaardigheden op dit gebied te ontwikkelen of te beoefenen.Er zijn beperkte kosten aan verbonden, maar iedereen moet wel zijn eigen materiaal meenemen. Momenteel zijn er nog enkele plaatsen vrij voor nieuwe deelnemers. Informatie via het Gildekantoor

GROEP 2 : TEKENEN EN SCHILDEREN ALS CREATIEF INSTRUMENT.
Deze 2e groep is in november 2017 gestart onder leiding van Tosja Tooten. Tosja is autodidact, houdt van tekenen en schilderen en wil daarnaast op creatief gebied graag iets betekenen voor anderen. Een teken- en schildergroep biedt daartoe alle gelegenheid. Niet zomaar een tekengroep maar een met een nevendoel: tekenen als creatief instrument om jezelf te (leren) uiten.Ervaring met tekenen/schilderen is NIET nodig. In de veiligheid en saamhorigheid van een groep kom je er stap voor stap achter wat je werkelijk wilt en krijg je al lerend een groeiend inzicht in je eigen wensen en behoeftes.

De groep wordt gehouden op maandagen om 13.30 uur in de Bron.Meer informatie en aanmelden kan op werkdagen van 18.00 tot 20.00 uur bij Tosja Tooten: 0172 – 432 709. Ook via het Gildekantoor : 0172 – 242 232. Kosten € 2,50 per keer (excl. Koffie/thee).

 

terug