POWER : Sociaal en veerkrachtig ouder worden

Kinderen de deur uit…. minder werk of klaar met betaald werken….. behoefte aan contact met anderen…..zeeën van tijd en energie en hopelijk nog 20 á 25 jaar te gaan. Wát gaat ú doen met al die jaren?

 

De vrijwilligers van het Gilde Alphen aan den Rijn helpen u met plezier op weg!. Mensen die elkaar willen inspireren om het ouder worden op een positieve manier te beleven kunnen dat doen door deel te nemen aan het project POWER!

Het programma bevat 5 workshops, met thema’s die bij die verandering een rol spelen: Lichaam en geest; Sociale contacten; Materiële situatie; Arbeid en hobby’s; Inspiratie en zingeving.

 

In de workshops wisselen de deelnemers ervaringen en ideeën uit en werkt een ieder individueel (of samen met elkaar) aan plannen voor de toekomst op het gebied van hobby’s, vrijwilligerswerk, mantelzorg etc. Zo kan het een opstap zijn naar gezamenlijke vervolgactiviteiten bijvoorbeeld : filmbezoek, wandelen, kookclub, koffieochtend. Kortom alles kan, niets moet.

 

De workshops worden begeleid door enthousiaste, getrainde vrijwilligers van het Gilde Alphen aan den Rijn. Zij zorgen voor een prettige sfeer en geven ruimte voor persoonlijke inbreng van de deelnemers.

Na 6-8 weken is er een terugkom bijeenkomst om te kijken of men nog vragen heeft of hulp wil hebben bij het verder opzetten of uitbreiden van de gestarte activiteit.

De kosten voor de 5 workshops en de terugkom bijeenkomst bedragen € 60,00.

Startdata en plaats van bijeenkomst worden binnenkort bekend gemaakt.

Voor vragen / informatie kunt u per mail contact opnemen met de coördinator van dit project: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch bij het Gildekantoor: 0172 - 242 232.

 

Voor de data van de workshops: zie AGENDA

 

Zoeken

******